Teresiainspirerar

Vi klarade oss ifrån värsta jordskalvet

Nu har bloggen stått stilla i några dagar trots att datorn var med till Kreta, men jag passade på att njuta in i det sista av våra sista dagar där… Vi träffade även våra grannar på hotellet några kvällar så efter det var man ju lite trött och la sig för att sova.

Jag vet inte hur mkt jag har berättat om vår resa med tänkte sammanfatta så mkt jag kan i ett inlägg då ni är många som frågat vad vi tyckte om hotellet och så. Så länge kan jag säga att vår vecka var heeeelt underbar! Trots att vi kände av första jordskalvet, som vi trot var en början på detta hemska som hände på Kos.

Tror det var i tisdagskväll som vi satt i sängen och känner hur hela sängen skakade, ljudet var högt av muller som fönster dallrade men troligtvis var det ju jordskalvet som gav med sig det höga ljudet. Har aldrig upplevt jordskalv förut och detta var verkligen rejält skakigt. Den uppnådde 5.4 på ritcher skalan och en på 6.1. Senare fick jag ett sms från Ving av denna händelse och de informerade om jordskalvet och att inga olyckor var rapporterade, vilket kändes skönt. Tänkt att det sedan samma dygn som vi kom hem från Kreta hände den stora där tyvärr ett par miste sina liv på Kos. Dock var i Kreta drabbat men kan tänka mig att de här hemma skulle vara oroliga om vi varit kvar.

Så vi är hemma, trygga och trots jordskalv har vi haft en fantastisk vecka i värmen.

image

image

Ni var många som frågade vart mina flipflop med rosett kommer ifrån så tänkte tipsa om att de finns hos Ellos. Jag tyckte att dem var så passande till mig då det är ett märke med T (Ted Baker) då mitt namn börjar på T. Sen detaljen med rosetten var ju så söt. Grymt mkt snyggare flipflop än vanliga. Passar både vardags, på stranden eller när man skulle ut på kvällen på Kreta. 🙂


Missa inte att ni har 20% RABATT PÅ DIN BESTÄLLNING* hos Ellos


image image image image image image image image image

*Villkor (365403): Nybeställning på Ellos. Max en gång/kund. T.o.m.
2017-07-23. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, prissänkta
varor, elektronik/elektriska varor/tillbehör, Odd Molly, Vagabond,
UGG, Odd Molly Home, Spanx, Morris eller Marimekko. Vi reserverar oss
för slutförsäljning och eventuella tryckfel.


Rabattkod: 365403
Giltighetstid: 2017-07-18 – 2017-07-23

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats