Teresiainspirerar

Få en värdecheck hos Cervera av mig…

Ni vet de där underbara glasen jag hade på Cornelias kalas till allt godis, de är verkligen så fina och perfekt att kunna ha till mycket olika grejer, inte bara dricka utan desserter och godis.

image

Just nu hittar ni de här hos Cervera på kampanjpris! Tyckte glasen var billiga innan men nu är de ännu billigare. Det är 33% rabatt så passa på ni med om ni vill ha lite finare glas att servera  till festligheterna, eller varför inte en god sommardrink.

image image image image image image image image


Jag har även fått äran utav Cervera att få dela ut värdecheckar på 50 kr/styck som går att använda i butik hos Cervera. De första 45 som skriver ner sin mailadress här nedanför i kommentarsfältet kommer att få ett mail med sin check.

Värdecheckarna är giltiga till sista augusti, annars finns de inga villkor på dessa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Kalaset ser ut att ha bjudit på en fantastisk buffé! ?
  Hade blivit superglad för en rabattcheck på 50:- hos Cervera! ?

 2. Helena S

  Hej, tack för en fin blogg. Dina bilder är fantastiska. Undrar vilken kamera och objektiv du använder. Funderar nämlugen själv på att skaffa en ny. Har idag canon eos 550d o använder standardobjektivet 18-55 mm.

  1. teresia

   Hej, tack snälla!

   Jag har en Nikon D5300 med objektiv 55mm-1.8mm vilket är objektivet som gör jobbet 🙂 Är så nöjd med det! Dock är den fast men det funkar bra tycker jag ändå 🙂

   kram

stats