Teresiainspirerar

En dag på Kreta :)

Idag trodde vi att det skulle bli regn men det vart bara svart över bergen flera mil bort. Hos oss vart det mest sol och ibland lite moln som drog förbi, första molnen sen vi kom hit i torsdags. Värmen har verkligen hållt i sig så man blir ju inte direkt drabbad av vädret här nere.

IMG_6905

IMG_6866

Vi har solat och badat som vanligt och ätit god mat. Dagarna ser ungefär likadana ut men det är otroligt mysigt. Jag och Cornelia gick ner till stranden en sväng för att sedan ta vägen genom vattnet till stranden på andra sidan. Supermysigt, där badade vi även lite grann och mötte en annan instagramare som jag mötte även igår. Kul när man följer varann och träffas på samma ställe utomlands. Hände även i Thailand.

IMG_6897

Ikväll var det grekisk buffé på restaurangen så vi åt där, vilket var en fullpott! Så mkt att välja på och så mkt god mat! Var nog hittills de bästa jag ätit. 🙂 Eftersom det är buffé är det även dryck som ingår så vi tog lite vin och öl till maten. Vi satte oss ute på balkongen och fick verkligen den bästa utsikten! Så fantastiskt vackert!

IMG_6908

(Outfit är linne från bubbleroom och mina nya shorts av märket VILA från

IMG_6910

IMG_6909

IMG_6907

Jag har verkligen fått sambon att vilja agera fotograf dessa dagar. Brukar annars inte vara så poppis men tycker han är duktig 🙂

Sedan gick vi till rummet för att spela lite Yatzy och äta lite snacks innan det var dags för Cornelia att sova.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats