Teresiainspirerar

Vardagsrummet då och nu.

För ett tag sen så gjorde vi i ordning i vardagsrummet och jag ju projekt på gång igen men inte denna delen jag tänkte visa.

Vi har ju under många år haft vår kamin o den är ju en riktig mysfaktor men så fick vi hem en helt underbar skorstens kamin från spismiljö och vi kunde ju inte ha två kaminer i samma rum så vår förra fick åka upp till vårt nya sovrum.

Eftersom vi inte haft nån direkt förvaring i vardagsrummet och jag sålde vårt klumpiga vitrinskåp i köket så köpte jag ett nytt skåp från Ikea med skjutdörrar. Velade mellan vitt och grått men allt är ju nästan vitt här hemma så det fick bli grått och så bra det blev! Nu har vi även uppdaterat med fina nya knoppar i mässing från Prettypegs . Tyckte det blev så fint då Ikeas egna är i nån brunsilversmutsig färg.

Här får ni se lite olika bilder på hur de sett ut före och efter i vårt vardagsrum. Dock hade jag några andra knoppar i mässing innan jag bytte till dessa men ni får iaf se helheten.

 

Visst blev det snyggt!

 

Så här såg det ut innan och det har ju varit väldigt mysigt och fint då med men gillar att vi fått lite kontrast av skåpet och även ha våra finare grejer nånstans så de syns lite grann även att de inte står framme.

 

 

 

 

På vänster sida om dörrposten in till köket har vi en liten o ösig vägg som jag helst hade velat ta bort när vi byggde om men kostnaden skulle landa på nästan 50k vilket kändes orimligt mkt. Så där fick vår nya kamin plats.

 

 

Vad tycker ni? Nu när vår nya soffa kommer ska jag ta nya bilder så får ni se. Det är ju så roligt att inreda och göra till det bättre och mer hemtrevligt. Nackdelen med mig är ju att jag tror jag ska vara nöjd o sen kommer nya projekt och jag vill göra om igen! Haha men de börjar kännas mer färdigt och med mina alla tusen projekt i huvudet så har jag iaf en plan jag tänker vi ska bo med.

Kommentera gärna om vad ni tycker om allt? Vore kul o se lite respons nu när jag börjat blogga igen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats