Teresiainspirerar

Projekt hallen

Inlägget innehåller annonslänkar för Cervera och Ellos.

 

Snart skall hallen få sig en genomgång till ett mer luftigt rum med svarta detaljer och även lite mässing. Jag är som vanligt så taggad att göra efter mina tankar och hoppas det skall bli en trevlig hall och välkomnande när man kommer in.

Just nu är det en högre hemnesbyrå under trappan vilket är en bra förvaring men den står lite i vägen för vår luftvärmepump så jag tänkte att en låg sittbänk med lådor vore bra och även mer öppet. Min förhoppning var att få dit fyra lådor men de blir för långt just nu när vi fortf har lilla vagnen under trappan. Bestämde oss för bestå eftersom de e så bra när man kan bygga på dem som man vill. Så nu kör vi tre lådor och en toppskiva på. Jag hoppas jag kan kapa den bara för den e för bred men det ska nog gå. Sen tänkte jag bygga upp stommarna på reglar för att sedan sätta list runt om som matchar våra golvlister.

För övrigt behöver vi belysning och jag har hela tiden tänkt mig flos vägglampa men tror att det kan bli för stelt så funderar lite på en svart lampa från Ellos (Adlink).

Just nu har vi en spegel med vita ramar men jag har tittat på en med svarta ramar för att få kontrasterna men när jag skulle beställa den tog den slut så nu får vi se hur det blir med det.

Sen lite krokar att hänga lite finare plagg för vi har en liten del där vi har våra klädhängare. På den delen hoppas jag kunna bygga in med massa bra förvaring en dag och med spegeldörrar så man kan stänga igen allt.

För övrigt blir det ljust och fräscht känner jag. Ska bli kul o visa er sen men så länge får ni ett kollage och på hur den delen ser ut idag som jag kommer ordna med.

 

Kruka från Klong (Adlink)

Tips!

Just nu, idag och imorgon är det 25% på nästan allt hos Cervera då de firar den nationella kvinnodagen imorgon. Gäller dock endast medlemmar och tills imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats