Teresiainspirerar

Cornelias nya rum

Projektet – Cornelias rum.

 

Jag har under många år försökt få ordning på Cornelias rum men det är svårt. Nu har vi beställt lite nytt och ska göra om efter hennes behov. Eftersom hon har snedtak vill jag ha så luftigt som möjligt av de möbler som finns att välja på.

Här får ni se ett kollage som jag tänkte mig och hur det kommer bli ungefär så här.

Det enda jag inte köpt nu till hennes rum är fåtöljen. Det är ju kiviks från Ikea men tyvärr utgått så söker nån begagnad o hoppas hitta en 🙂 Vore ju så mysigt att ha som mys o läshörna i hennes rum.

Annars har hon ju valt färg själv som jag faktiskt målade för ett par år sedan. Nytt skrivbord som den på bilden då hennes just nu känns alldeles för stort för hennes rum. Stolarna får hon behålla. Byrån kommer redan ikväll och jag har sålt hennes stora garderob. Till hennes byrå ska hon få lite ledljus då hon snott våra för att de e så mysigt. Sen ska ev rosettkroken upp igen, lite nya tavlor och hennes sänglampa som ni ser på bilden måste på plats. Vad nog ett par år sen jag köpte den med, haha! Tror de kommer bli mysigt och bra med alla leksaker och pyssel till lådorna och hennes kläder. Klänningarna kommer få hänga på en stång i mässing som jag sätter fast på en hylla jag köpt. Sen såklart en stor spegel. Mitt förhoppning var ju att kunna beställa en stor spegel från zara till vår hall men så när jag skulle beställa den tog den slut, igen. Jag hade tänkt att Cornelia isf skulle få vår vita spegel som vi har just nu, hade passar perfekt.

Jag kommer visa er här sen hur det blivit när vi är klara 🙂

 

Här får ni lite bilder på hur det sett ut under åren, så vad tycker ni om den kommande förändringen?

 

 

 

Så det har ju varit en del olika möbler och möbleringar i detta rum. Ändå rätt fint men hon växer och blir större och vill ju ha på annat sätt som passar henne. Tänk att hon fyller 8 år i sommar! Klart hon ska få ett fint rum tills dess. Hoppas hon kommer bli nöjd.

Håll utkik så får ni snart se mer utav mina projekt och även vad vi gjort här hemma sista tiden. Har så mycket att ta igen här och det känns riktigt roligt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats