Teresiainspirerar

Tjäna pengar – del 2

Jag skrev i tidigare inlägg om Adtraction som ni kan läsa mer om HÄR och nyligen så fick de bland annat Lekmer som annonsör vilket jag tyckte kändes riktigt kul då jag kört många samarbeten tidigare med dem och är ju Kuling testfamilj. Nu kan jag enkelt tipsa er om de jag beställt hem och via direktlänkar eller kollage som är väldigt enkla att göra hos Adtraction.

 

Med kollage kan man enkelt välja de plagg man vill sätta in i en bild och med de verktygen skapas samtidigt en färdig länk som kommer hamna under bilderna vilket är supersmidigt för mig som jobbar med detta. För er som shoppar hos mig kan bara klicka på varan som är länkat så kommer ni direkt in. Supersmidigt! För oss som jobbar med Adtraction så uppskattas verkligen dessa collageverktyg. Man slipper leta efter produkterna för att sen skapa egna länkar, då dessa sköter sig själva!


 

Just nu är det till 30% rabatt på denna underbart fina regnjackan. Älskar verkligen modellen att de e volang nertill och för det priset så kan man ju köpa flera storlekar. Jag har köpt en till Sabina som hon ska kunna använda om nåt år, haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats