Teresiainspirerar

Regniga dagar…

I helgen kom första snöflingorna till stockholm och igår vräkte snäs ner. Första snöflingorna för Sabina och hon var nog lite nyfiken. Dock satt hon bara i vagnen men det var stora snöflingor när vi hade lämnat Cornelia på förskolan, vilket var mysigt att se. Dock blev det plusgrader sen och snön försvann lika fort och idag har det verkligen varit ruggigt väder…

Regnet öste ner imorse när vi skulle gå ut, men som tur var kunde Cornelia ta fram sin nya regnjacka från Lindex. Supermysig då den har fuskpäls som innefoder, vilket också är väldigt bra nu då det blir varmare än en vanlig regnjacka.

 

Jag tycker den är så fin och Cornelia var såklart riktigt nöjd med den. På förskolan har hon andra fodrade regnkläder som jag sa att hon kunde ha när hon går ut och låta den vita jackan hänga tills vi skulle gå hem och Cornelia brukar lyssna på mig så tänkte inte mkt på det och lät den hänga kvar.

När jag sedan skulle hämta henne på eftermiddagen hängde inte jackan där jag hängt den och jag frågade vart den tagit vägen… I torkskåpet sa Cornelia och då förstod jag att hon hade haft den ändå när de varit ute och lekt i ovädret. Självklart är kläderna till för att användas, men när jag såg jackan som var så vit imorse visste jag inte vad jag skulle säga.. Haha, den var alldeles svart nertill i fuskpälsen och jag har nog aldrig sett en smutsigare jacka. (Såg ut som en blöt smutsig hund, haha!) Positiva är att hon verkligen gillade den så vad ska man säga? Var bara att ta hem den och slänga i tvätten och nu är den lika vit och fin som ny som tur e 🙂

Jag kan verkligen rekommendera denna regnjacka då den är så gosig att ha på sig dessa kalla höstdagar när regnet faller ner. Ni hittar den HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats