Teresiainspirerar

Vill du tjäna pengar på bloggen lr Instagram?

Som rubriken säger så tänkte jag berätta lite om hur man kan tjäna en extra slant på att skriva, tipsa och visa bilder på antingen bloggen eller instagram.

Hur mkt du tjänar beror såklart på hur mkt du jobbar med detta…

Jag har själv använd mig utav Adtraction i snart tre år (eller är de kanske fyra, haha).

Genom de har jag en kontaktperson som alltid svarar på mina frågor då jag i början inte visste någonting om hur man skulle sätta igång. Jag fattade verkligen ingenting men när jag fick hjälp med att komma igång så var det så lätt!

Jag har ju gillat att tipsa mkt som jag gillar på min Instagram ändå sen jag startade den och gjort reklam av varor jag köpt utan att tjäna något på det. Men sen när jag fick veta att man kunde tjäna provision på sånt jag sålde av mina tips gjorde ju det lite roligare. Jag har inte satsat jätte hårt på detta men som högst nån månad har jag fått 11 000 kr efter skatt men ligger just nu på genomsnitt 500-1000kr i månaden efter skatt. Tiden har inte riktigt funnits till för mig men när man väl får tid så är de lite roligare när telefonen plingar om inkommande provision.

Just hos Adtraction har jag fått så många härliga kontakter och annonsörer som jag samarbetar eller har samarbetat med!

Jag har nu till exempel fått mitt första samarbete med Lindex där vi fått hem bland annat denna fina klänning till Cornelia. Älskar ju dessa klänningar, och hon har haft flera st rosa modeller sen hon var jätteliten. Även Sabina har en rosa nu att matcha med 🙂

Vi fick även hem lite andra plagg som kommer användas nu under hösten, nämligen en varsin regnjacka med päls, sååå mysig! Och att ha en varmare regnjacka är plus i kanten.

Endast idag har Lindex 25% rabatt på hela köpet om man anger koden friday43 i kassan.

Jag tänkte skriva mer om Adtraction i ett annat inlägg så håll utkik men läs gärna HÄR vad det innebär förutom att du kan få provision vid köp hos dina annonsörer. Vilka som du kan använda dig utav mm.

Jag har varit sååå nöjd med Adtraction ända sen jag blev medlem hos dem. Har testat flera olika men tycker fortf att dessa är enklast och haft den bästa kontakten. Det har även kommit in så många nya bra annonsörer nu oxå 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats