Teresiainspirerar

Nyheter och rabattkod

Under helgen har Lindex 20% rabatt på alla barnkläder, dock har jag varken hunnit shoppa själv eller tipsat er men idag är sista dagen så passa på ni med!

Använd koden: barn1816 i kassan. Gäller även på REA så skynda fynda!


Visade ju för ett tag sen Cornelias blåa söta klänning som jag hann köpa helgen innan lillasyster kom för att den endast fanns i butik just då men nu såg jag att ni kan hitta den HÄR på hemsidan.

Så fin och en tunnare modell som kommer passa bra varma sommardagar. Finns samma modell men i rosa också men fastnade mer för denna blåa då den var så söt med sina små spetsdetaljer och små blommor.


Sen har jag ju köpt den finaste lila vårjackan för ett tag sen som ni hittar HÄR. Jag tyckte den såg väldigt liten ut i butik så tog faktiskt två storlekar större än vad Cornelia har (alltså tog jag en 122) och det kändes så konstigt att köpa sån stor storlek men när vi sedan testade hemma satt den perfekt! Tips till er som är sugna på att köpa den, ta större storlek! Det är just armarna som kändes för korta i hennes vanliga storlek, och nu när hon har en större så gör det inget att jackan går ner lite nedanför rumpan, snarare tvärtom då barnen gärna sätter sig där de kan vara kallt och då passar de bra med lite längre jacka. Armarna är perfekt i just 122 till Cornelia som annars har 110/116. Älskar den lila färgen och känns bra att inte bara ha rosa plagg vilket vi är bra på här hemma, haha!

Glöm inte att fynda nu om ni är ute efter något för 20% gäller endast dagen ut 🙂


Inlägget är inte sponsrat med innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats