Teresiainspirerar

När tiden inte räcker till…

Dagarna går i ett här kan jag säga.. Jag känner inte riktigt att jag räcker till och idag tog det mig några timmar innan jag ens kunde komma in i duschen. När jag väl hade chansen och efter jag äntligen tagit bort sista tejpen från snittet så blev jag helt svimfärdig. Började känna mig darrig, illamående och så yr att jag fick stänga av duschen för en stund och sätta mig ner. Jag har börjat med lite blutsaft för att få i mig lite mer järn som förhoppningsvis skall göra susen så småningom. Eftersom jag förlorade en del blod under snittet och inte fick extra utan endast järn som dock kommer ta ett tag innan de gör någon nytta i kroppen så får jag räkna med att vara tröttare och mer yr ett tag till.

Jag skrev ju i häromdagen om förlossningen gick till och sedan dess har jag inte hunnit lägga någon tid på bloggen. Vår lilla prinsessa är precis som hon var i magen och höll full fart på kvällarna.. Det börjar runt sextiden precis när vi ska äta middag och sen håller hon sig vaken till midnatt.. Jag är helt slut då hon gärna vill äta hela tiden, och där mellan kräks och bajsar hon så att sätta sig ner med fria händer finns inte just nu.. Haha!

När Cornelia är vaken vill jag även ge henne så mkt uppmärksamhet jag kan och sen skall man hinna med resten här hemma som tvätt, mat och hålla ordning. Som tur e slipper jag städa huset, då sambon gör det eftersom jag inte ska lyfta mer än bebis på några veckor.

I fredags passade vi på att vara ute hela dagen och det var ju helt underbart! Riktig sommarvärme och vi fick först besök utav tjejernas kusiner som vill träffa bebis och sen när de åkte så gick vi bort till våra vänner för att deras äldsta dotter och Cornelia skulle leka, vilket de gör så bra. De kan sitta i timmar utan att vi märker dem då de gillar att leka samma lekar. Vi skulle egentligen gått hem sen då de skulle ha middag med föräldrarna men så sa de att vi fick stanna kvar på middag, och eftersom tjejerna gärna leker så länge de kan så passade vi på. Supermysigt verkligen, massa gott tilltugg och pasta pesto och så satt vi såklart ute när vädret var så fint. Trots att solen försvann bakom huset kunde man sitta ute och det var ju så härligt att sitta utomhus en aprilkväll till kl åtta. Nu hoppas vi på många såna kvällar i sommar!

Igår och idag är det inte alls lika varmt men ganska fint väder från och till iallafall. Vi har varit ute på promenad varje dag sedan vi kom hem från sjukhuset för att få luft och idag var jag och Cornelia ute i trädgården innan hon ville gå in till sin farmor o farfar. Så nu sitter jag här och passar på att blogga lite eftersom lillasyster fortf sover, dock måste jag nog väcka henne snart för lite mat.

Jag kommer som sagt uppdatera bloggen när jag kan och när jag orkar. Har ju så mkt jag vill skriva om dem tiden ska ju finnas 😉

Ta hand om er så länge! Kram kram

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats