Teresiainspirerar

Vårsäsong och äntligen lite grönt!

Äntligen har våren kommit för att stanna! I trädgården har några små få blommor börjat komma upp och jag ser på vissa träd att det börjat slå ut, och hur underbart är inte det? Idag fick jag även se första sopade vägarna så nu kan man verkligen räkna med att våren kommit! För mig känns just det som ett säkert vårtecken!

Här hemma är jag ju nu mer mammaledig, vilket jag skall njuta utav allt jag kan! Eftersom jag fortfarande har svårt att röra mig ordentligt efter snittet och inte kommer hemifrån så jätte mkt än så vill jag nu göra lite extra fint här hemma med blommor så det blir hemtrevligt! ♣

Både inne och ute vill jag få iordning.. Något jag önskar mig extra mkt i år är faktiskt ett japanskt körsbärsträd som skall planteras här hemma, både för att jag fullkomligt älskar de träden och för att den skall symbolisera vår lilla tjej som vi kämpat så mkt för. Vad kan inte bli bättre än att hon är född just i April som just dessa träd slår ut med sina vackra rosa blommor och att ha ett träd som är lika gammalt som vår tjej vore ju en så underbar symbol.

Då jag som sagt inte kommer så långt just nu så har jag i samarbete med Odla.nu fått chansen att beställa hem lite vackra blommor som jag skall plantera här hemma. Perfekt att scrolla igenom deras hemsida och bara beställa vad man känner passar bäst i trädgården. Priserna ser ut att vara väldigt bra och att man kan få hemleverans passar mig perfekt!


Innan jag kan visa er blommorna jag tänker beställa måste jag tipsa om att den söta lilla blomsprutan i mässing är på kampanjpris hos Odla.nu. Den är både en snygg inredningsdetalj här hemma som praktisk! Jag älskar ju såna här små söta detaljer i hemmet som även gör lite nytta.

Nä nu måste jag se till att lägga min blombeställning innan lillasyster vaknar.

Kram på er så länge och tack för att ni följer oss här på bloggen och Instagram. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats