Teresiainspirerar

Födelsedag idag, grattis till mig själv!

Hipp hipp hurra för mig idag!

Tänk att jag blir 25+ idag och att jag får fira den med min finaste familj. Mina föräldrar kom hit i fredags och igår kväll kom även min bror förbi då jag bjöd på plankstek till middag. Tyvärr åker mina föräldrar hem redan idag och jag kommer sakna dem sååå mycket! Vi hade inte träffats sen i november och nu måste jag vänta till april igen… Usch för att det ska vara så långt och dyrt att åka till varandra. Ibland kan jag verkligen önska att mina föräldrar bodde ett stenkast bort och att man bara skulle kunna köra spontanbesök då och då.. Men nu måste det verkligen planeras och man blir ruinerad.

thumbnail_IMG_5119

Mammas och pappas lilla ”valp” fick följa med och Rambos dotter fick stanna hemma med min farmor.


Idag ska jag försöka hinna städa av lite innan sambons familj kommer hit på middag och sedan lite fika för att fira mig på min födelsedag. De senaste åren har min födelsedag inte varit den bästa och jag har väl tappat glädjen i att fylla år. Men jag skall försöka göra denna dag till den bästa så gått det går iallafall. 🙂

thumbnail_IMG_5120

thumbnail_IMG_5121

Har iaf köpt mig själv ett par födelsedagspresenter, haha, och det kommer ni få se senare 😉

Vi hörs förhoppningsvis senare ikväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats