Teresiainspirerar

Inte riktigt på topp.. :(

Hej fina ni!

Jag har inte hunnit med bloggen på ett par dagar då det varit lite mkt här. Jag har varit väldigt trött, migrän på kvällarna och så igår när jag äntligen hade tänkt sätta mig och ha en lugn kväll så blev det istället att åka till barnakuten med Cornelia där vi fick spendera hela kvällen.. Hon kissade blod och sa att det sved så vi misstänkte urinvägsinfektion vilket hon hade fått. Väl hemma efter halv elva på kvällen beställde jag mat inför helgen från Mat.se som tog ett tag och sen upp igen tidigt imorse för att jobba.

IMG_4956

På eftermiddagen så ringde de från dagis och berättade att Cornelia inte velat kissa på hela dagen så jag fick åka från jobbet och hämta henne. Men när jag kom för att hämta gick hon med mig för att kissa utan några problem så jag tror hon kände sig stressad på dagis och med infektionen blir det extra jobbigt när pedagogerna tjatar och barnen stod på kö utanför toaletten. Då blev det totalt stopp istället för henne.
Imorgon blir vi hemma då läkaren tyckte jag skulle hålla koll på henne så hon verkligen går på toa.

Imorgon är även dagen vi längtat efter på väldigt länge och det är mina föräldrar som kommer hit för att fira min födelsedag och jag har saknat dem så mycket!
Vi har inte träffats sen i november så det ska bli såå mysigt! Som jag längtar efter dem varje dag. Någon mer som tycker det skall byggas en bro mellan fastlandet och Gotland? Haha!

Jag ska försöka ge er lite mer uppdateringar och bjuda på lite tidsinställda inlägg under helgen så ni har lite roligt att läsa eller få lite tips trots att jag tänker umgås med min kära familj och fira min födelsedag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats