Teresiainspirerar

Flickrum

Godmorgon!

Här hemma är det vabb just nu för vår minsta som är förkyld. Vi myser inne o ser på tv, jag passar även på att googla inspo till storasysters rum då vi tänkt ändra lite där oxå. Hade tänkt beställa nordli byrå från Ikea men just den är slut o kommer in igen i april. Och jag har ju svårt att vänta, haha!

 

Så jag får tänka om och börjat fundera om jag skall bygga en liten garderob med spegeldörrar under snedtaket. Jag hade så i mitt rum när jag bodde hemma och tyckte det var så bra.

under åren har jag ju försökt inreda i hennes rum vilket inte alltid varit lätt men för nåt år sen blev jag så nöjd men så fort alla leksaker kommer fram o inte tillbaka och barbiehuset fick flytta in blev det kaos. Hon leker knappt i sitt rum så jag skulle vilja göra det lite mer mysigt men ha bra förvaring att gömma leksaker så hon har lätt att städa o kan känna en mysig stämning när hon vill sitta vid sitt skrivbord o rita.

Det är väldigt svårt att möblera i hennes rum eftersom hon har kraftig lutning på snedtaket men ibland blir det bra. Vill samtidigt skapa en mer öppen yta så större spegel och låga möbler skulle behövas.

Så här såg det ut för sex år sen och sen dess har det varit ändringar men har inte så mkt bilder dock på det.

Nu senast jag blev nöjd fick hon ett större skrivbord så hon kunnat ha kompis som sitter på egen stol men nu vill jag ha ett mindre skrivbord till henne så får se hur jag gör där.

Eftersom hon fick ett barbiehus och l.o.l hus så ge det inte att ha denna fina möblering just nu så skrivbordet har fått flytta plats till högra väggen vid fönstret och sängen står åter igen under snedtaket borta till vänster.


 

Här på bilderna ser det ju rätt hemtrevligt och fint ut men sällan det är så. Just nu står även en stor klumpig garderob i hennes rum och jag avskyr den! Skulle som sagt behöva en låg förvaring alternativt ha under snedtaket.

Jag har ju googlat lite så nåt sånt här kanske, bara om nån skulle kunna bygga det åt mig vore de perfekt! 🙂

 

Försöker ladda upp en bild till men verkar inte gå så återkommer en fortsättning på hennes rum inom kort 🙂

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats