Teresiainspirerar

Projekt vardagsrum.

Hej!

 

Nu var det verkligen evigheter sedan jag gjorde ett inlägg här! Det har varit så mycket sedan vår minsta föddes. Hon har minsann varit ett aktivt barn redan från att hon låg i magen och under dessa snart tre år har sömnen varit som bortblåst. Dock inatt fick jag nog den bästa sömnen på väldigt länge vilket var behövligt från att haft en mardrömsnatt till igår.

För övrigt har det senaste året varit väldigt tråkigt och ett jobbigt år för oss och många andra i denna pandemi som pågår just nu. Jag har många gånger tänkt skriva av mig här men då det varit så mycket personligt har jag inte velat vara allt för öppen om situationen.

Annars från att ha haft mycket fokus på barngrejer som kläder och inredning till tjejernas rum så jag mitt intresse för inredning vuxit ännu mer och jag fullkomligt älskar att inreda och göra det fint hemma. Jag har så många projekt i mitt huvud att jag inte riktigt vet vart jag ska börja men i nuläget är det vår vardagsrum.

Vi bytte soffa i somras efter att vår gamla var fel på och det kändes ok o blev även så mkt finare MEN även den nya soffan har vi lyckats köpa ett söndagsexemplar så nu ska vi få reklamera den och väntar på en ny annan soffa som vi hoppas ska bli bra.

Så fort någonting ska ändras här hemma känner jag för att göra om allt! Så nu blir det ny soffa, nytt bord, hylla bakom soffa vilket jag tycker ser så mysigt ut så man kan ställa saker bakom och även på sidan om soffan då jag tänkt att de ska gå ut en bit utanför soffan på ena sidan.

 

Så här ser det ut just nu hos oss

Egentligen väldigt fint redan men vem tycker inte om att göra det ännu bättre?

Jag får alltid en tanke hur jag vill att det ska se ut och sen googlar jag som tusan efter liknande och får fram min idé precis som jag vill ha det.

Våra vita tavelramar kommer bytas ut till svarta ramar för att få ett mer kontrast och tavelhyllan ska bort eftersom det blir en annan bredare hylla bakom soffan som inte syns.

Jag har gjort ett kollage på ungefär hur jag vill att det ska se ut och det ser så mysigt ut. Blir samma matta som vi har idag så den är inte med i kollaget.

 

 Visst kommer det bli fint? Längtar verkligen till jag kan göra detta möjligt. Lite nya filtar ska oxå inhandlas. På fredag fyller jag även år så då tänkte jag köpa mig något fint från svensk tenn av mitt presentkort jag fick förra året. I år önskar jag mig mer presentkort därifrån såklart för listan är lång och frågan är vad jag ska köpa denna gången först.

 

En ljusstake eller en av dessa vackra vaser? Jag som har färska blommor varje vecka älskar att ha fina vaser att ha blommorna i. Det lutar mest åt vasen Stubbe denna gången tror jag.

Hoppas att ni vill följa min inredningsinspo och idéer här för jag har massor att visa 🙂

Ha en fin dag och ta hand om er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats