Teresiainspirerar

Sjukstuga men massa inredning beställt!

Hej!

 

Här hemma har det varit sjukstuga i en vecka och även jag åkte på förkylning i torsdags som sedan övergått till feber och hosta. Så typiskt när jag ville komma igång med bloggen igen och nu halkade efter med mina inlägg.

I fredags fyllde jag år och eftersom jag var förkyld och minstingen var hemma förkyld så gjorde vi de bästa utav det. Jag bestämde mig för att för en gångs skull göra mig lite fin, sminka upp mig o klä mig med både nya kläder och peruk. Lagom jag var klar för dagen så fick jag blombud från min bästa blomstertjej här från trakten.

 

Det är sällan jag känner mig fin men i fredags var en sån dag som det kändes som det strålade om mig även att jag var hängig.

Eftersom jag hade tänkt handla på torsdags men blev så snuvig så fick jag improvisera lite med fika så hade tur att jag hade lite grejer hemma och kunde göra en tårta.

 

När resten av familjen kom hem så beställde vi hem mc Donalds till tjejerna och jag o sambon åt från Brödernas. Kanske lite väl dyrt för smaken men kul med nåt annat ibland.

Sen blev det tårta och lite presentöppning. Under kvällen blev det väldigt lugnt i soffan med lite ostbågar och rosé.

Jag gjorde även äntligen beställning på massa nytt till hemmet från Ikea då vi ska reklamera vår soffa och det blev en billigare soffa o jag har massa annat skoj på gång som jag ska visa er. Både hallen och Cornelias rum ska få sig en makeover. I sista sekund blev det ändring för Cornelias rum vilket jag nu ser fram emot och det skall bli så skönt att få ordning där inne och även få visa er när de e klart. Blir ny förvaring för kläder och leksaker, nytt skrivbord och även ny matta.

Tack för alla grattishälsningar på Instagram och Facebook ?

 

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats