Teresiainspirerar

En månad idag!

Vår Sabina blir en månad idag! Med detta inlägg så blir det även mitt inlägg nr 1000 här på bloggen sen jag började för ett par år sen. Roligt att det just blir denna dag som vi ”firar” vår lilla tjejs månadsdag 😉

 

Denna månad har gått så otroligt fort och ibland vill man bara stoppa tiden, samtidigt så varje dag är en utveckling och ny för oss. Sabina har börjat fästa blicken väldigt mkt och förra tisdagen fick jag ett första leende, vilket är så mysigt! Dock ler hon inte hela tiden men ibland ser jag hur hon skrattar med hela munnen när hon tittar på något.

Denna månad har varit en berg och dalbana och jag försöker ändå ta vara på all tid jag kan. Även att Sabina haft väldigt mkt magknip och svårt att sova på dagarna så är det ju mysigt. Klart man önskar man kunde klona sig ibland för man hinner varken äta eller gå på toaletten när man tänkt. Igår hade vi nog den mest fantastiska dagen som jag skrev om igår, idag har den varit lite som vanligt igen. Mkt vakentid och ikväll kräktes hon så där mkt igen som hon gjorde ett tag.

Jag tänkte skriva om månaden hur den varit så snart jag kan, men orkar tyvärr inte ikväll. Jag som köpte massa blommor idag och skulle ta en fin månadsbild på Sabina men det har verkligen inte funnits något tillfälle till det så får ta den bilden vid ett annat tillfälle.

Nu ska jag snart lägga mig då Sabina somnat för om några timmar är det dags att gå upp och amma igen.

Godnatt på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Hej. Har du provat tagit bort starka/gasbildande produkter ur din kost? Vår lilla kille är jättekänslig mot nästan allt. Så på honom märker man att han får magknip och kräks floder om jag ätit nåt olämpligt. Det kan vara saft (hallon går bra), kryddor, soya,choklad, päron osv. Och även D dropparna. Hoppas det löser sig för er kram

stats