Teresiainspirerar

20% på allt från Elodie Details

Godmorgon!

Vilket underbart väder vi fått!! Riktig sommarvärme och jag hoppas den kommer hålla i sig så den inte tar slut innan midsommar.
Jag har verkligen inte hunnit med bloggen på flera dagar då vår lilla tjej är en riktig kvällsmänniska och vill sitta fast på mig hela tiden. Vad man än gör så vaknar hon så fort man lägger ner henne i vaggan eller vagnen.

Idag är Cornelia hemma från förskolan med oss och vi tittar på reprisen utav eurovision som gick på svt igår. Sabina sover just nu så jag passar på att blogga lite och har jag tur kanske jag hinner nåt tidsinställt inlägg efter detta.

Har så mkt att skriva men först ska jag tipsa er om att Babyland har 20% på allt från märket Elodie Details under helgen med start idag.

Ange koden ELODIEHELG i kassan så får ni 20% avdraget.


Erbjudandet gäller 11/5-14/5

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats