Teresiainspirerar

En dag jag kommer leva länge på…

Vilken underbar dag jag har haft! Så magiskt och så mkt energi jag tankat trots att jag e trött efter en hel dag ute i solen.

Det började med att Sabina var nöjd hela morgonen och att vi tog bussen ner till centrum när vi lämnat Cornelia på förskolan för att gå till BVC. Dags för ny vägning.. Sist hade inte Sabina gått över födelsevikten än och varje gång hade hon bara ökat 30-40 gram så jag väntade mig ingen större ökning och var till och med nervös för att hon gått ner igen även att jag ammat och ammat och gett henne lite ersättning ett par kvällar.

Väl vid BVC visade det sig att vår lilla tjej hade gått upp 210 gram på en vecka, vilket är väldigt bra! Känns så skönt att hon äntligen gått upp och över födelsesvikten.. Hon har även vuxit 2,5 cm 🙂 Tänk att hon blir en månad imorgon, fattar inte vart denna månad tagit vägen? Och det är nu som först vi börjar kunna njuta lite efter allt strul vi har haft. Det känns så himla underbart!!

Sabina somnade om efter matning och kontrollen hos BVC så jag ringde min fina vän Bella som jag skulle möta upp för att fota lite bland körsbärsträden men tänkte först ta ett par korvar innan vi skulle ses då jag var så hungrig men då kände vi att vi kör en lunch ihop så gick bort till en mysig liten restaurang vid kanalen här i centrum för att mötas upp.

Väl där möts jag utav massa vackra rosa träd och Bella som kommer gåendes med en sån fin överraskning till mig för att Sabina kommit till världen. Egentligen var väl presenten till Sabina och Cornelia men för mig betydde denna så mkt. Hon hade nämligen gjort den absolut finaste blöjtårtan jag sett!!! Med tema utav Livly, rosa och grått! Kan det bli bättre?? Jag kan inte riktigt sätta ord på hur magisk den var, tror faktiskt jag skall ha den som prydnad inne i Sabinas rum 🙂

Jag och Bella tog oss en lunch på uteserveringen precis framför kanalen och solen har verkligen varit med oss idag! Såå underbart! Och min första lunch som Sabina sover igenom hela lunchen vilket betydde att jag kunde äta utan att bli avbruten.. Jag valde pannbiff med stekt potatis och bea, väldigt gott!!

Efter lunchen gick vi över bron till andra sidan kanalen där alla vackra körsbärsträden var och där insåg jag att jag egentligen inte behöver ta mig till kungsträdgården något mer för att se dessa underbara träd!! Varför åka så långt, och trängas med tusentals andra människor när man kan gå till denna plats bara några kilometer ifrån oss? Här var det bara vi också förutom någon som gick eller cyklade förbi..

En sån magisk plats! Vi var där säkert i 1,5 timma och fotade, njöt och jag passade även på att amma Sabina en sväng innan vi avslutade och hon somnade till och med om, vilket jag inte väntat mig då vi haft en hel del kämpiga dagar.

Sen var det dags att bege sig hemåt för att hämta Cornelia på förskolan igen och kan säga att min kamera tajmade perfekt! När jag tog sista bilden på dessa blommor så tog batteriet slut och jag hann verkligen med att ta de bilder jag ville ta. Väl framme vid bussen också lyckades jag tajma den på minuten och slapp vänta en halvtimma på nästa buss.

Kändes som denna dag verkligen flöt på.. Framme på förskolan möttes jag utav massa barn som är så nyfikna på Sabina och Cornelias bästis ville följa med hem och leka, vilket underlättar för mig som måste ta hand om Sabina och matlagning.. Tjejerna leker så bra ihop och är så nöjda att få leka.

Sabina fortsatte att sova hemma ett tag så jag hann få middagen klar så vi kunde äta tidigt för en gångs skull. Lagom till middagen var klar vaknade hon men var så nöjd och låg länge nöjd i vaggan och bara tittade sig omkring. Det brukar aldrig hända annars. Känns som Sabina också haft en bra dag och en betydligt lugnare mage än hon haft senaste tiden. Ikväll har hon också varit en så mkt nöjdare bebis och jag har bara njutit utav allt från denna dagen! En helt fantastiskt underbar dag som jag kommer leva länge på! Detta var precis vad jag behövde just idag!

Tack finaste Bella för att du är en sån underbar vän! Alla borde ha en vän som dig! Du gjorde verkligen min dag om inte ännu mer! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats