Teresiainspirerar

Det här med att blogga…..

Hallå alla! Om ni finns några kvar som läser min blogg?

Eftersom det varit helt tyst här så bör jag nästan början om på nytt. Sedan jag började jobba har det varit så otroligt mycket man ska försöka hinna med i vardagen. Hösten har även varit med sedan dess och jag är en person som är väldigt påverkad utav hösten och blir lätt sådär deppig som vissa kan bli. Nog mest för att man knappt träffar folk när värmen försvinner, vädret är grått och ruggigt och barnen är trötta och griniga de stunder man har med dem mitt i veckan.

Dock har det börjat bli såå mycket bättre med Sabina nu efter jag hämtat henne från förskolan. Hon är så mycket lugnare, myser gärna i soffan med alla sina femtioelva kaniner och är lugn tills maten står på bordet. Innan kunde hon skrika konstant från att vi kom hem tills maten var klar. Nu förstår man henne så mycket mer och hon kommer med nya ord hela tiden vilket gör det lättare för oss. Superroligt nu när de händer lite.

Jag vill verkligen komma igång med bloggandet igen, få vara kreativ, att få berätta eller ge er bra tips. Speciellt så här inför julen som börjar närma sig..

Vi får hoppas att jag kommer ”komma ihåg” att köra igång, men ha tålamod för plötsligt händer det 🙂

Jag har förresten en del tankar om inredning mm och vill så gärna köra mer sånt, då jag verkligen brinner för det. Att få fixa och skapa får mig att må så bra. Så nu kör vi mer sånt också tycker jag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats