Teresiainspirerar

Jag är tillbaka!

Jag har så länge funderat på vad jag ska göra med bloggen och jag har tagit en paus sedan december vilket varit rätt skönt ändå. Jag har velat fokusera så mycket jag kan på barnen och framför allt under min mammaledighet för Sabina. Detta år har varit ett av det absolut bästa året i mitt liv även om det varit väldigt lite sömn, mycket stress och full fart. Allt har såklart haft sin charm och Sabina har gjort familjen så komplett och jag har verkligen älskat dagarna med henne.

Mycket har hänt, men ändå inte. Ibland vill man bara vara privat, ta en paus, andas och kanske bara vara. Instagram har fått leva vidare som vanligt även att har ibland nästan tappat lusten där med nu när responsen är så mkt sämre än vad den var för några år sedan.

Vi får se om ni vill börja följa mig här igen och förhoppningsvis ska jag vilja uppdatera igen. Men allt beror såklart på tiden och orken.

Idag har det varit en stor dag för oss! Sabina har varit på sin första inskolningsdag vilket har varit med blandade känslor. Hon är så nyfiken och älskar uppmärksamhet, testa allt man kanske inte bör testa. Tror hon har haft en rolig dag även att de vart lite märken i pannan och på näsan av hennes vanliga otur att slå sig. Hon vägrade sova och bara skrattade när det skulle vilas så efter en stund fick jag ge upp och gå ut ifrån rummet så de andra barnen skulle kunna få sova. Istället körde vi mer lek och ett par barn till som skolades in kunde inte heller sova så sällskap fick vi.

 

Kan säga att hon var bra trött kl tre då vi varit där från nio imorse, så hon somnade ganska snabbt i vagnen efter att vi hade hämtat Cornelia på skolan. Sov hela vägen hem och somnade tidigt ikväll. Ska bli lite spännande och se hur hon är imorgon när vi kommer dit 🙂 Då känner hon ju ändå igen sig och kommer säkert bara springa in…

Själv är jag sjukt trött jag oxå efter denna dag men beror säkert på spänningarna och de dåliga nätter vi har. Om två veckor börjar jag jobba, och ska faktiskt börja på ett nytt ställe 🙂 Berättar mer i ett annat inlägg för nu måste jag nog försöka sova lite.

Natti natti och hoppas ni ser fram emot att bloggen börjar komma igång igen 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats