Teresiainspirerar

Byta soffa?

För ca ett år sen köpte vi en ny soffa ifrån Mio då vår gamla var så nedsutten tyckte jag och så ville jag få in något ljusare i vardagsrummet. Jag hade länge velat ha en soffa med cosyhörna och så fick det bli. Leveranstiden var ganska lång men till slut kom soffan och den vart så mkt större i vardagsrummet än vi räknat med men supermysig och skön, till en början. Tog nog bara ett par månader så vart även den redan nedsutten och sambon klagade allt mer på att han fick ont i ryggen att sitta i den.. Kändes ju sådär när man lagt 14000 för en soffa man länge velat ha.

Jag försökte förtränga att den började bli nedsutten men när jag vart gravid kände även jag att den inte var bra för mig heller.. Fick hela tiden lägga massa kuddar bakom ryggen och vända på dynorna för att de skulle kännas bättre men till slut mailade jag till Mio ang detta och de sa att de kunde bli så i sin favorithörna. Men jag tyckte att den skulle hålla längre än så och någon direkt favorithörna hade vi inte så de kunde inte bero på det.

Efter några mail så skrev de att vi kunde få två nya kuddar men att de inte gjorde så annars. Väntetiden var ju några veckor och när de kom kändes de genast så mkt bättre… i några dagar. Nu har vi haft de i några veckor och de nya känns redan nedsuttna och jag börjar tröttna för jag tycker nog inte att jag själv sitter bra längre.

Jag har då börjat fundera på att kanske köpa ny soffa igen men tycker de e så svårt de här med hur kvalitén är. Är det någon utav er som har något bra tips? Jag är sugen på howardsoffa och såg att soffadirekt har grym rea just nu och hittade ett par jag tyckte såg fina ut. Vill iaf ha någon grå soffa igen om vi skulle byta..

HÄR hittar ni dessa fina howardsofforna på rea 🙂

Ja vi får se hur vi kommer göra efter sommaren, om det blir att ändra lr inte. Ska maila Mio igen tänkte jag för tycker det ska hålla bättre som sagt när man köper så dyrt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats