Teresiainspirerar

Förberedelser till barnrummet

Det kliar verkligen i mina inredningshänder (som jag nu kallar det) för att fixa i Cornelias rum. Jag får inte till det längre men har lite tanke på hur jag vill att det skall bli.

Ett skrivbord är något jag vill införskaffa och till det en del förvaring till hennes pysselgrejer och pennor. Vi har fått hem supersöta förvaringslådor ifrån Miniroom av märket Blommingville. Älskar de barninredningsdetaljer som har ögon. Dessa förvaringslådor kommer fyllas med massa pyssel när vi börjat göra iordning i hennes rum. Hoppas det blir snart, för det behövs fixas i Cornelias rum.

Jag har hittat mycket hos Miniroom till Cornelias och Sabinas rum. Tycker de har så mkt fint till Miniroom

Tills dess kommer lådorna få vara i Sabinas rum.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats