Teresiainspirerar

Sista kvällen…

Då var sista dagen slut på Gotland för denna gången. Nästan en vecka valde vi att vara på Gotland den gör gången och dagarna gick alldeles för fort. Vi brukar oftast bara vara där i två-tre dagar så denna gång fick vi som sagt mkt mer tid till allt.

Igår skulle vi egentligen bara vara hemma hos mamma o pappa men vi kände ändå att vi ville göra nåt med Cornelia när vi ändå var på ön. En liten utflykt bestämde vi lite spontant och efter jag gett Sabina mat så tog vi bilen norrut för att kolla in seriegården. Mamma pratade om den redan förra året när jag och Cornelia var på ön men då åkte vi aldrig dit.

När vi kom fram så sprang Cornelia direkt runt för att kolla in alla skulpturer de gjort… En stor trädgård med massa olika seriefigurer som Kalle Anka, Snobben, Nalle Phu, Disneyfigurer och massa olika, även så pass ”gamla” att knappt jag eller sambon kände igen dem. Man märkte att det var en del gammalt och att detta varit sådär ett bra tag. Inte något nytt men Cornelia tyckte att det var jättekul att gå runt där att hon till och med ville gå ett varv till.

Dock tyckte jag att man som vuxen inte skulle behöva betala och man såg hur gammalt skicket var men så länge Cornelia var nöjd kändes de mysigt.

Efter vi varit där så tänkte vi att vi skulle besöka Pannkaksträdet en bit bort och åkte dit. Ett stort träd som ligger ner där de e massa klätterställningingar, linbanor, däck, hinder mm som barnen kan springa runt o leka och sedan äta pannkakor. Dock när vi kom till entrén ser vi att de skulle kosta 150kr per person och att man då lagar sina egna pannkakor på en grill. Vi hade inte just då någon alls lust med att laga våra egna pannkakor så bestämde att vi skulle strunta i att gå in och åkte ist in till Visby. Där gick vi till en restaurang och åt en lite lyxigare middag ist. Cornelia fick sina pannkakor ändå och efter lunchen åkte vi hem till mormor o morfar igen.

Resten av dagen mös vi ute på altanen med min farmor och sen åt vi middag ihop innan jag packade alla våra grejer för att slippa det nu på morgonen. Mamma, jag och Sabina avslutade dagen med en promenad till fridhem/högklint och sen försöka natta Sabina några timmar. Hon slocknade runt tolvtiden o då var det dags för mig att oxå försöka sova.

Nu är vi snart hemma igen och jag saknar redan dagarna på Gotland med min familj.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats