Teresiainspirerar

Bebis ankomst…

Jag tänkte ge er kvällens tips på vad som kan vara bra att tänka på inför bebisens ankomst. Att ha hemma eller även önska sig utav familj och vänner när de kommer på besök efter bebisens ankomst.

Här nedan ser ni sånt jag tycker är bra att ha hemma eller att önska sig…Bäddset är alltid bra att ha klart till bebisen kommer, även en ergonomisk kudde som även är söt och bra för de små huvuden som lätt bli platta då de e så mjuka i början. En blöjhink är ju ett måste! Och varför inte en rosa för att pigga upp lite? 😉 Bärsele är oxå bra att vara förberedd med för man vet aldrig vad man får för bebis, om det är en bebis som bara vill vara i famnen underlättar det. Just denna lila Babybjörn bärsele är det grym kampanj på nu. Napp är bra att ha (om man vill) och glöm inte att koka upp den innan. Och såklart en mysig filt att ha med sig på promenader eller direkt när man åker hem från förlossningen då man inte vill ha för tjocka kläder på bebisen som sedan ska sitta i en bil. En liten mössa för känsliga huvuden är ett måste tycker jag och såklart en eller två pyjamas.

Det finns så mkt egentligen och jag tänkte visa er vad jag planerat till BB-väskan till exempel. Idag har jag inte orkat packa den som jag hade hoppats på men jag lägger ut här på bloggen så fort jag är klar med den. 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats