Teresiainspirerar

Nervös…

Tjoho!

Idag har jag nästan blivit klar med att packa BB-väskan, allt tar sin tid men det är skönt när de e gjort sen.. Ska visa er de jag valt att packa ner när allt e klart.
Jag börjar dock bli så nervös över babyskyddet som inte kommit än.. Tänk om lillasyster vill komma snart… Och det är ju bara tre veckor kvar till BF. Jag har dock hört att man kan låna på BB i värsta fall men vi vill ju helst ha vårt egna.

Barnvagnen borde komma vilken dag som helst, och det längtar jag efter så mkt, att få bädda den och få det klart oxå.

Vi är nästintill redo känns det som förutom att jag är sjukt nerför inför förlossningen.. Det är så mkt tankar som snurrar när jag börjar tänka på det men det ska nog gå bra.

Lillasysters rum var en förhoppning att vi skulle påbörjat för längesen och att den skulle vara klar, dock är det ju inget måste men det är ju så mysigt att få boa. Jag har insett att det inte är någon panik med det och att jag måste släppa den tanken och bara vila. Vi får göra iordning där i sommar istället när sambon är pappaledig för Cornelia och vi är hemma allihopa.

Dagarna går väldigt snabbt trots att jag är sjukskriven, men har hunnit plöja igenom alla säsonger med solsidan och då går ju tiden rätt fort. Dock måste jag hitta en ny serie att titta på nu om dagarna, har någon tips om något roligt så ge mig gärna dem 🙂

Nä nu ska jag snart gå och lägga mig… Godnatt kära ni!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats