Teresiainspirerar

Svettas under natten…

Oj oj vad bebis rör sig just nu i magen.. Jag fattar inte varför jag blir så nojig för ibland att det är så lugnt för när hon sedan kommer igång är det nästan så hela soffan hoppar, haha!

Hon rör sig extra mycket när jag har musik på och det känns alltid extra mysigt.. Antingen diggar hon musiken eller så är det protest 😉


Är det någon utav er som är eller varit gravida som har problem med svettningar på natten? Jag upplevde inte alls så här med Cornelia, visst så minns jag att jag aldrig frös men att bli så här som nu?

Senaste två veckorna så har jag vaknat på nätterna och känt mig jätte svettig, nästan så jag ibland tror vattnet gått för jag är inte alls svettig på ryggen.. Enbart mitten på kroppen (nertill) och på huvudet.. Jag har ju inget hår som samlar till sig svett så känns känns väl ännu mer på kudden än vanligt.. Nästan som man haft feber… Vi har ändå öppnat upp ventilerna och dragit ner på värmen.. Det konstiga är att jag svettas inte alls på dagarna utan bara på nätterna.. Sånt här pratar man kanske inte om så öppet annars men att vara gravid är ju inte alltid så glammigt så varför inte ta upp detta då jag antar att jag inte är ensam?

Dela gärna med er utav era upplevelser.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats