Teresiainspirerar

Godaste sommardrinken – recept

Tänk att vi har en sån fin sommar! Förra året var katastrof och jag är så glad att vi då hade vår Kreta resa som vi fick åka på. I år blir det ingen långresa då lillasyster är för liten att åka med, men Gotland kan man ju inte missa så det blev det såklart! Förra året kämpade vi ju (även året innan) med att bli gravida och jag ville helst inte dricka alkohol så testade lite olika alkoholfria drinkar som jag tänkte uppdatera er med recepten. Även i år hoppar jag alkohol då jag ammar så mkt jag kan.

 

Varför inte passa på att göra en extra god drink nu under kvällen när det vankas fotboll och lite snacks till.

Sen tycker jag att det är lite extra kul att göra drinkar i fina glas och här blev det i kosta boda glasen från Cervera.

image
image image image image

Dessa glas känns lite extra tjejiga så det passar bra att bjuda på något gott i dessa till tjejkompisar.

Drinken var superlätt som vanligt och även denna gång använde jag mig utav en Lemonade Pink grape juice ifrån Godmorgon (Ej sponsrat).

image image image image


Ingredienser:
Krossad is
Citron
Jordgubbar
Färsk timjan
Färsk Citronmeliss
Färsk Mynta
Lemonade Pink Grape

Sen är det klart! Superenkelt och gott!

Vill man ha alkohol i så är det lagom med ca 2 cl vodka.


Glasen hittar ni här hos Cervera och glöm inte att ni får 20% rabatt på allt hos Cervera hela helgen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats