Teresiainspirerar

Vinterträningen drar snart igång…

För nån vecka sen skrev jag om att Cellbes varit på Gotland har gjort en kampanj vinter och sport-kollektionen, inför kulisserna. Jag berättade om mitt förkärlek till denna underbara ö som jag även är född på och just i skrivande stund befinner mig på.

M472738_AN1_Visby_Cellbes_V001

Jag tänkte åka bort till St:a Katarinas kyrkoruin innan vi åker hem för att ta lite bilder o visa er denna magiska plats. Sen får ni här nedan självklart få se lite utav de plagg som fotograferades under denna kampanj.


Jag tycker Reflexjackan är extremt bra då hela jackan syns i mörkret utav denna reflex. Perfekt träningsjacka nu när den perioden börjar dra igång för de flesta efter jul och nyår. Varför inte snygga träningstights till jackan.

Gå in på Cellbes #viärcellbes för att se filmen om denna kampanj och även se fler plagg som finns att köpa.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats