Teresiainspirerar

Julklapp till vår tjej…

I veckan fick vi hem ett underbart paket ifrån Miniroom där bland annat en julklapp till Cornelia fanns med.. Det är ju klart att hon skall ha en egen moseskorg till sina dockor när lillasyster har en när hon kommer ut. Då kan Cornelia passa på att leka med sina dockor och ”natta” dem när jag gör samma sak med lillasyster.

IMG_2917

Tror hon kommer bli riktigt glad över denna moseskorg. Hur söt som helst tycker jag själv! Just nu finns den fortfarande på lager HÄR i färgerna lila och blått bäddset för tillfället. Den lila är ju oxå såå fin! Sen får man ju bäddsetet på köpet.

Den här moseskorgen är av märket Numero 74. Ett varumärke som håller mig kärt. Har fler grejer av märket som ni säkert sett tidigare.

IMG_2922 IMG_2918 IMG_2921 IMG_2920 IMG_2919

IMG_2916

Vi fick även stjärnvimpel i guld som sedan ska upp i lillasysters rum när vi börjat ordna där inne.

Och den söta Lille kanindockan Snövit fanns också med i paketet. Jag har inte bestämt mig om Cornelia ska få den eller om den får bli lillasysters. Eftersom Cornelia har en grå redan tror jag det lutar åt att lillasyster får en egen.

IMG_2923

IMG_2924

IMG_2925

Om ni fortfarande inte är helt klara med julklapparna så kan ni fortfarande passa på att köpa ett digitalt presentkort hos Miniroom och sedan passa på att shoppa i mellandagarna, något som alltid är roligt efter julen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats