Teresiainspirerar

Våren är inte här riktigt än..

Inlägget innehåller annonslänkar.

Jag som trodde våren var på väg.. haha så fel jag hade, igår snöade det och idag har det varit så rått och kallt ute. Måste säga att det är väldigt tur att man inte hänger av sig för snabbt och att Cornelia älskar sin Didrikssons jacka från Babyshop då den har varit den perfekta jackan. Jag skulle vilja ha en själv. Haha! Så synd att dessa inte finns i damstorlekar 😉

image image

När Cornelia fick denna Didrikssons jacka i samarbete med Babyshop tog hon genast bort sin gamla som hon haft bra länge men som hade kunnat passa litet tag till. Men just på Didrikssons jackan så är det extra mysigt med fuskpälsen på luvan och modellen är väldigt bra då den går ner under rumpan så Cornelia slipper att bli kall.

image

Cornelia vill ju inte ha overall (förutom när de e ute och leker på dagis) så jackan passar perfekt även om det börjat bli mildare men marken är fortfarande kall och vindarna detsamma. För er som tror det e försent att införskaffa just en sån här jacka så är det fortfarande viktigt att se till att barnen går klädda varm. Solen lurar när den väl kommer fram. Sen kan man alltid välja en storlek större, den gör inget, för då kan man ha den hela nästa vinter också. Perfekt säger jag!

image image image image

Ni hittar Didrikssons jackan här.


Inlägget är i samarbete med Babyshop och innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats