Teresiainspirerar

Som en dröm…

Inlägget innehåller annonslänkar


Godmorgon! Satt på tåget på väg till jobbet och fick syn på den nya och snyggaste kollektionen av Ida Sjöstedt som är en unik kollektion för bara Boozt.

image

Alltså jag blev helt kär! Om jag ändå hade råd just nu så hade jag klickat hem allt direkt! Speciellt bikinidelen som skulle vara perfekt till Kreta resan i sommar, även den mittersta klänningen, den är så jag! Och till bröllopet i maj hade den vita spets toppen passat perfekt till min rosa kjol! Synd man redan har fyllt år, annars hade dessa plagg från Ida Sjöstedt stått högst upp på min önskelista.

Missa inte Ida Sjöstedt kollektion här.


Inlägget innehåller annonslänkar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats