Teresiainspirerar

Vår påskafton – trotsar influensan.

Vaknade upp med feber även imorse, men kände att jag verkligen ville göra påskafton så bra det kunde bli för Cornelia trots att jag inte förberett eller haft orken. Hade några små grejer som jag köpt på mig till henne som blev perfekt till några påskägg. I ett la jag i såpbubblor och lite godis (första gången för Cornelia med godis), i det andra påskägget låg ett litet ”ägg” med fristfigur i och i den tredje fick det bli en tröja jag köpt billigt HÄR.

image

image

image

Gömde äggen på olika ställen på nedervåningen och Cornelia blev superlycklig av att få leta efter dem! För varje ägg och hittade desto roligare. Sista ägget låg godiset och hon ville ju såklart smaka men det var inget hon gillade, så hon fick en extra chokladbit ist.

Efter lunch bad jag svärfar att köpa karamellfärg så jag kunde färga äggen i pastelliga färger.
Kokade upp äggen först för att sedan doppa dem i olika färger blandat med vatten. Den gula färgen var ganska svår så den fick ligga i en extra stund. När det var klart tog vi fram tuschpennorna och började måla äggen. Jättemysigt och jag känner att jag iaf försökt göra så mkt jag orkar idag, är helt slut nu.

image
image

image
image

image

image

image

image

Sambon satte även upp gungorna idag så Cornelia fick gunga några gånger och lurade iväg pappsen till lekparken. Vädret har tydligen varit helt underbart idag och jag har bara fått vara inomhus, så typiskt!

image

image

Ikväll gjorde vi våfflor till middag, orkade bara två men gott var det! Nu nattar sambon Cornelia så jag passar på att lägga ut ett inlägg här 🙂

Hur har er påskafton varit? Vore kul med lite kommentarer här på bloggen med 😉

Glad påsk allihopa!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats