Teresiainspirerar

Tips på sommarskor

Fy tusan vad jag känner mig hängig. Igår blev det inget bloggande och knappt att jag orkar ikväll. Har legat deckad sedan igårkväll, somnade när jag la Cornelia med 39,5 graders feber och låg kvar i sängen till tio imorse. Tack älskling som tog Cornelia och lät mig ligga kvar säger jag bara, helt sänkt. Var längesedan jag hade sån hög feber och känt mig så mör i kroppen.

Har legat på soffan hela dagen o varken instagrammat eller bloggat men tänkte iaf tipsa er om att dessa underbara kavat sandaler nu finns att köpa HÄR
Cornelia har haft de rosa under somrarna och de är så bra och snygga! Älskar färgen!

image

Det har tyvärr inte blivit något påskpynt här hemma i år då planen var att vi skulle åka till Kalmar men fick tyvärr ställa in 🙁 Och då jag har så hög feber blev det inget av att pynta lr ordna ett ordentligt påskägg till Cornelia men tror hon är nöjd ändå. Hon har fått kinderägg av sin pappa idag när de var o handlade och jag har såpbubblor och en liten present imorgon. Igår fick hon ett påskägg från mormor o morfar som innehöll ett halsband och örehängen som min morfars pappa gjorde 1964 innan han dog. Ett frostägg (som kinderägg) en liten figur, strumpor och Frost chokladpengar. Lycklig tjej kan jag säga.

Nä nu ska vi se om jag orkar se någon film ikväll. Ha en glad påsk alla fina!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats