Teresiainspirerar

Sömnbrist och sjukstuga…

Hej på er!

Bloggen har legat lite efter nu då båda barnen varit sjuka och jag själv åkte på 40 graders feber, en liten tjej som inte sover på nätterna så sömnbrist på det.. Jag är så sjukt trött och hela huvudet bara snurrar för mig. Att försöka sova när Sabina sover är ju inte heller så lätt eftersom hon knappt sover… Man hinner inte riktigt somna själv förens hon vaknar igen.

Jag tänkte bara ge er ett litet fredags tips på Cornelias nya klänning som hon själv har fått välja.

Jag är ju glad såklart då den är av märket Livly och var på rea hos babyland.

Perfekt nu när de är kallare ute med långärmat och även lite tjockare klänning då Cornelia gärna bär klänning dygnet runt. 😉

Ni hittar klänningen HÄR.

Snart är det dags att hämta Cornelia från förskolan igen och det är inte mkt man hinner mellan. Ätit lite sopplunch, haft en vaken Sabina tills nu så vi har lekt och sen lyckades jag beställa hem lite mat i sista minuten så jag slipper åka och handla. Leveransen kommer redan efter 16 idag vilket känns så skönt. Allt för att underlätta.

Jag ska uppdatera bloggen mer så fort jag fått mer energi.

Kram på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats