Teresiainspirerar

Förkylningstider…

Ja då var det min tur att bli förkyld.. Hoppas att de inte blir mer än så här då jag nu har ont i halsen, snuvig o lite hosta. Jag brukar alltid få förkylningsastma eller om jag hostar brukar det även sluta med lunginflammation… :/

Båda tjejerna här hemma har nog samma som jag då de nyser och hostar. Sabina har varit extra hängig ett par dagar och inte riktigt velat äta så mkt som hon brukar 🙁

Dock testade vi idag att smaka lite gröt för första gången. Cornelia har ända sedan Sabina låg i magen sagt att hon vill vara den som matar bebis första gången och så fick det bli. Så duktiga båda två. Cornelia tog de så försiktigt och Sabina gapade efter mer. Dock vill jag börja lite försiktigt så hon fick bara en liten sked, och hälften åkte utanför 😉 Tror iaf att hon gillade det.

I torsdags fick hon även smaka på lite banan och det gillade hon oxå. Tror hon är rätt redo på att börja äta mer snart.. För min del känns de både bra o jobbigt. Det är på nåt sätt så sorligt att den här bebistiden snart är över helt. Vi har sagt att vi inte ska ha fler barn och jag har verkligen försökt att njuta även att vi haft våra motgångar känns det som. Men inget är väl lätt, och tiden går alldeles för fort med detta.

Idag har vi haft kusinerna på besök och eftersom jag inte riktigt känner mig helt kry så är jag nu ännu mer slut, så för min del blir det nog att lägga sig närsomhelst.

Förresten, provmålare idag de två färgerna jag hade köpt till Cornelias rum… Tyvärr var båda alldeles för mörka så det blev inte alls bra. Så bara att leta vidare efter den rätta färgen. Igår var vi på IKEA och jag köpte ett skrivbord till Cornelia så håll utkik för snart kommer det nog lite bilder. Ska bara få iordning lite mer först 🙂 Men bra blir det! Är så nöjd än så länge!

Nä, nu ska jag som sagt försöka gå o lägga mig snart så ha en fin kväll!

(Senaste plaggen som jag fyndat)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats