Teresiainspirerar

Skäm bort mamma på Söndag

Detta är en annons/reklam för Cervera, Bokus, Coolstuff, Glamma, Greatdays, Guldfynd, Ur&Penn och Oscar&clothilde och innehåller annonslänkar.
image

Cervera

Ni hittar massa favoriter hos Cervera, bland annat den senaste ljusstakarna från Skultuna i rosa som jag köpte när de släpptes. Så fina i gammelrosa färg. Ni hittar även mängder av grymma erbjudanden och kampanjer upp till 50% rabatt.

image

image

image

image

Greatdays

Jag har en underbar hotellvistelse från Greatdays som ligger och väntar på mig och sambon. Hos Greatdays finns mängder av olika upplever ni inte får missa.

image


Guldfynd

Här finns det smycken och snygga klockor i allas smaker och en hel del mors dags-tips.


 

Cool Stuff

Jag är själv ute efter en popcornmaskin till Cornelias kalas och jag tror även min mamma skulle bli glad för massa praktiska produkter som finns hos Cool Stuff


Bokus

Vem älskar inte att läsa en spännande bok på semestern? Och ni har väl inte missat deckardrottningen Sofie Sarenbrant senaste bok Bakom din rygg. Hennes böcker är sååå spännande och välgjorda!


Ur & Penn

Hos Ur & Penn kan du hitta massa snygga klockor, accesioarer och massa fina smycken. Just nu finns det en hel del grymma kampanjpriser.


Glamma

Glamma har mängder av favoritdofter av parfymer, doftljus och massa annat som passar perfekt till morsdag.


Oscar & Clothilde

Oscar & Clothilde har så mycket fint till hemmet. Inredning, dekoration, belysning och massa andra fina presenter. Min mamma hade älskat deras grejer.


Jag hoppas att ni fått massa tips nu och än är det inte försent. I värsta fall som i mitt läge då min mamma får sin mors dags-present några dagar sent då jag glömt skicka så är det en underbar överraskning med en försenad present.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats