Teresiainspirerar

Rabatt på blombukett till mor

Tjoho!

Nu har jag gått på fyra dagars ledighet med min lilla familj 🙂 Ska bli så mysigt att få bara vara då vi har tänkt att vara hemma och se efter huset eftersom det kommer hit målare som ska måla vårt hus. Ska bli så skönt att få detta gjort, utan att behöva göra något. Vi var och köpte all färg och material idag och hade sån tur att det var 30% rabatt på allt. 🙂


image image

Idag köpte jag med min ”fredagsrosor” hem från Ica och de hade min favoritkombo med pastell, äskar verkligen de färgerna ihop.

image image image

Eftersom det är morsdag på söndag så måste jag dela med mig utav bästa rabattkoden hos Euroflorist på blombukett till mamma.

Ni får 13% rabatt om ni anger koden: BLOGG13 (Erbjudandet gäller till 28/5)* hos Euroflorist

*Beställ innan kl. 12 på vardagar och kl. 11 på lördagar för att få leverans samma dag i Sverige. Vi kan inte garantera leverans på söndagar och helgdagar eller specifika tider.

Jag skulle bli överlycklig om jag fick en fin blombukett.

Finns ju så många fina buketter och den som liknar mina rosor jag köpte idag kan ni hitta HÄR


De bilder ni ser i detta inlägg är mina egna bilder från fredagsblommor som jag köpt senaste tiden men går ni in på Euroflorist så hittar ni massa fina buketter och även liknande av de jag själv haft.

Jag älskar att ha massa nya blommor hemma överallt…

image image image image image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats