Teresiainspirerar

Sjukstuga igen…

Det var inte många dagar som vi fick vara friska här hemma. Sen Sabina fick sitt 5 månaders vaccin har det rullat på.. Hon vart såklart påverkad och direkt efter det megaförkyld efter att Cornelia varit förkyld. Sen vart jag sjuk med 40 graders feber och nätterna har varit sådär.. Ett par nätter sov jag inte alls. Sen äntligen blev vi piggare så i tisdags körde vi lite playdate med kompisarna. Jag har träffat en sån härlig mamma grupp, alla är så underbara och vi ses en del, vilket känns så kul då jag känt mig väldigt ensam ett tag. Jag älskar att umgås med folk! De var två småttingar till och så Sabina.. Vi körde lite lunch och så passade jag på att fota tjejerna lite, för chuuuur söta var dem inte i sina mysiga onepiece som jag fått hem i samarbete med Clubxprs. De lanserade baby för ett par veckor sedan vilket är perfekt för oss som nu har vår lilla bebis.

Dessa onepiece är ju urgulliga med sina små öron, som ni vet är jag ju så svag för dessa öron på babyplaggen.

Jag har ju fått äran att bli ambassadör för Clubxprs så håll utkik efter mer plagg. La precis en beställning med andra nyheter som kommer blir bra till mig o barnen. Priserna är sjukt låga så dessa är superbra för de som inte vill lägga tusenlappar på kläder 😉

 

Det var iaf inte lätt att fota tre tjejer samtidigt.. Den ena somnade, den andra smet iväg och den tredje var gnällig. Skulle matas i omgångar och sovas… Så till slut fick jag ge upp men lite söta bilder fick jag allt. 🙂 Fick ta lite extra bilder på kompisen som gärna ställer upp på bild (så denna lilla prinsessa är inte vår dotter).

 

Jag förstår nu i efterhand varför Sabina var gnällig då hon säkert hade sitt virus kvar i kroppen för igår morse när jag lämnat Cornelia på förskolan kände jag att Sabina var kokhet och väldigt slö.. Tog tempen som mkt riktigt visade 39.9 så det fick bli alvedon och vila. Inte lätt att få henne att vila dock då hon sover så korta stunder… Men febern sjönk iaf och vi höll oss inne resten av dagen.

Idag mår Sabina bättre känns det som men är lite varm och vill gärna inte sova mer än en kort stund, så vi får se när vi är helt pigga här igen. Jag e sjukt trött efter en natt med några timmars sömn…

Det här med att hinna med bloggen eller ha inspirationen är svårt ibland. Det är nästan så jag funderar på att sluta ibland, eller så måste jag ta mig i kragen för att köra på ordentligt. Finns ju så mkt att skriva om egentligen men tiden och orken finns ju inte alltid.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats