Teresiainspirerar

Underlättar varje morgon…

Som jag och Cornelia har bråkat genom åren (sen hon blev tre och väldigt bestämd med vad hon skulle ha på sig).

Varje morgon har vi tjafsat om vilka kläder hon skall ha, och jag har ändå sagt att hon själv får välja men hon har blivit arg och vill att jag skall välja, när jag väl gjort de vill hon inte ha just de plaggen.. Vi kan hålla på i säkert en timma varje morgon och både hon och jag blir arga och ledsna på varann.

Det är så otroligt tråkigt och jag har försökt att plocka fram kläder innan men hon har sedan ångrat sig. Som jag tidigare har sagt så vill hon gärna gå i sommarklänningar eller kjolar varje dag men nu när de börjar bli kallare så är inte alltid dessa plagg så praktiska.

Så jag beställde dessa tygpåsar av märket Elodie Details ifrån Babyland för att göra ett försök av att planera veckans kläder.

Som alltid snabb och fri frakt på leveransen så kunde jag och Cornelia börja omgående med dessa. Jag förklarade för Cornelia att vi skulle försöka underlätta varje morgon och slippa allt bråk och därför varje söndag kolla vädret ihop inför kommande vecka och tillsammans välja ut kläder dag för dag. Att de sedan skulle vara klart och lätt för Cornelia att ta fram sin påse och klä på sig.

Tror hon tyckte det var riktigt kul för det har funkat!! Jag vart sååå glad! Dessa tygpåsar är verkligen en smart idé av Elodie Details! Vi har inte bråkat någonting om vilka kläder hon skall ha på sig och varje morgon har hon självmant tagit sin rätta påse och klätt på sig de kläder vi tidigare bestämt! SÅ otrolig skönt för både henne och mig. Jag har ju verkligen fullt upp ändå med Sabina på morgonen, fixa frukost och gärna fixa mig själv så att slippa dessa bråk är en lättnad. Testade dock en vecka utan de här för att se om de var en tillfällighet eller inte men bråken kom tillbaka så för vår del funkar de här jätte bra och vi kommer fortsätta med att planera in veckans kläder nu.

Nu har de kommit in på lager igen hos Babyland och priset är rimligt tycker jag för dem kommer hålla många år för vår del.

Jag har nu fixat lite krokar som vi ska hänga upp dem på oxå men inte satt upp de än dock.

Älskar såna här små praktiska ting som underlättar i vardagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats