Teresiainspirerar

Om man skulle få önska sig…

Äntligen känner jag mig piggare. Magen har varit bra hela helgen och jag har kunnat äta mat! Så skönt!

Istället har nu Cornelia åkt på feber dock så hon får vara hemma med pappsen imorgon o mysa. Hela helgen har vi verkligen haft de så lugnt och skönt. Igår var vi ute en del och idag har vi varit inne eftersom Cornelia varit febrig.

Om exakt en vecka fyller jag år och om man kunde önska sig vad som helst finns det ju en hel del på min önskelista..

IMG_4881

1. Kruka//2. Mässings fat till krukor//3. Rosett krok//4. Gardin//5. Hylla//6. Sängbord//7. Ljusstake Gloria//8. Ljusstake Constella//9. Säng


Älskar att inreda här hemma och skulle vilja göra om så mycket!

De underbara krukorna från svensk tenn står högt upp på önskelistan då de skulle passa så fint i vardagsrummet. Älskar när de står på faten, stilrent och ett bra skydd för fukt mot fönsterbrädan. Har ju en minikruka i samma märke som jag verkligen älskar men den är ju för liten för våra stora fönster, haha!

IMG_4883

IMG_4882

Hallen skulle jag vilja göra om igen och att ha kroken snyggt på väggen så Cornelia kan hänga upp sin jacka hade passat så fint.

En annan grej som både jag och sambon verkligen behöver är en ny säng… Det får vi nog köpa i vår. Jag har faktiskt aldrig köpt en säng i hela mitt liv till mig själv… haha! Sambon hade redan sängen vi har idag och jag tycker den är så ful men har inte orkat bry mig dörrens nu när vi båda känner att vi vill kunna sova gott. Sängborden skulle passa perfekt till sängen 🙂

Ja så om man vinner en miljon skulle denna önskelista kunna ordnas och även en resa eller två, haha!

Nästa helg när jag fyller år kommer äntligen mina föräldrar hit och det skall bli så mysigt att fira sin födelsedag med dem. Jag har int haft några riktigt bra födelsedagar de senaste åren, och förra året var värst. Men i år längtar jag verkligen. Har faktiskt till och med börjat planera en fest helgen efter med vänner. Ska bli så otroligt mysigt och jag har ordnat barnvakt då jag tänkte att den skulle vara barnfri för en gångs skull 🙂

Så lite planering till festen har börjats.. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats