Teresiainspirerar

När man är värd något men…

…tänk att jag aldrig har någon tur, haha!

Idag efter jobbet åkte jag direkt till Mio då jag spanat in en underbar pall som fanns med i nya katalogen som jag fick hem i häromdagen. Ville se hur färgen var och när jag kom dit står den precis bredvid en sån soffa som vi har beställt i rätt färg och sååå snyggt det var ihop!

50e1e858-117f-4a46-939e-fcff99853d20

Jag var ju bara tvungen att köpa den då det fanns endast en kartong kvar och ett utställnings-ex.

Då jag mått rätt dåligt denna veckan och trots det försökt hålla orken uppe så tyckte jag att jag var värd att kosta på mig denna pall som även var så praktiskt med sin förvaring, precis vad jag har letat efter!
Sen hade jag fått 300kr rabattcheck som jag kunde utnyttja så den blev till nästan halva priset 🙂

d805e324-04c7-4c76-88f2-4d0b171f8009

När vi väl kommit hem vill jag såklart packa upp pallen, och när jag tar bort plasten från benen ser jag att ena benet var helt täckt med ludd (mögel) och var helt fuktig runt omkring… Så typiskt att just denna skulle vara möglig, men frågade svärmor om de lilla kunde göra något om man torkade av det. Vi körde även på lite hårspray för att få bort lukten, men när jag sen ska sätta på benen var den ändå så skev att den inte passade i något hål ändå, suck! Varför just jag? Alltid när jag köper något så är det fel på det. Var bara att ringa till Mio och be dem lägga undan som de då visade sig ha EN enda kvar på lager så jag kunde komma in imorgon och byta.

Kunde dock inte vänta så åkte iväg direkt efter middagen och väl där fick jag kika på den som de lagt undan. Tack och lov var den mögelfri och alla ben passade 🙂 Någon timma extra och en hel del mil mer än tänk så har jag nu den fina pallen hemma och så fin den blev! Längtar nu till nya soffan och man kan ju hoppas att det inte är något fel på den!

aa293734-f688-4c43-841f-5408caac9d6b

609561e5-bd73-4d37-871e-4b9306fe2386

Tänkte ta egna bilder på den imorgon i dagsljus så ni får se 🙂 Men bjuder på lite bilder från Mios egna bilder så länge 🙂

När jag var på Mio såg jag en sammetsgardin som jag sååå gärna skulle vilja ha i vardagsrummet i exakt samma rosa färg som pallen. Nästan att jag ångrar att jag inte köpte den med men hade inte riktigt råd denna gång. Får önska mig till födelsedagen nästa helg eller något 😉 Tänk så snyggt med de gardinerna som ger vardagsrummet lite mer kontrast då det just nu är grått och vitt. Så denna gammelrosa kommer matcha fint med resten 🙂

7bb1561c-e8de-4484-adcc-22473b37b32b

Ni ser gardinerna på bilden över 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats