Teresiainspirerar

Myspys för tjejerna

Godmorgon på er! Idag är ja sååå sjukt trött. Jag har nog sovit alldeles för lite och gör alldeles för mkt. Känner mig helt darrig i kroppen idag o skulle kunna somna när som helst.

Jag skulle kunna lägga mig i barnens gosiga myspöl som vi fått hem ifrån Babylove. Ett större juniornest som passar även större barn. Cornelia tycker den är supermysig och ligger gärna där i med massa kuddar eller även leker med sina leksaker. För Sabinas del är den så bra med de högre kanterna och mjuka madrassen att ligga o leka i. Hon snurrar ju även runt hela tiden just nu så skönt att veta vart man har henne och att hon inte behöver ligga direkt på vårt kalla golv. Jag har aldrig fastnat för de här pusselmattorna som finns så denna myspöl passar och perfekt. Både snygg att ha framme och mycket mysigare än en vanlig lekmatta. Jag tycker volangerna runt om gör den extra fin!

 

 

Babylove har så mycket fint till just barnrum och det finns något för allas stilar tycker jag.

 

Just nu får ni även 15% rabatt på kategorin myspölar och även på väggdekorationer och väggklistermärken om ni anger koden teresia09

 

Erbjudandet gäller till 30/9

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats