Teresiainspirerar

Magsjuka…

Hej på er alla fina!

Jag har inte bloggat på ett par dagar men det blir så ibland. I måndags åkte jag till jobbet för att lämna nycklar och säga hej till alla. Det var så mysigt att träffa allihopa och barnen kom och kramades och frågade om bebis kommit än, några såg att jag blivit större och klappade på magen och frågade om vi hade namn. Efter jag varit iväg kände jag mig helt färdig och på kvällen orkade jag inte mkt som vanligt nu på kvällarna.. Vet inte om den där tröttheten konit tillbaka eller om det är för att jag sover så dåligt på nätterna..

Igår blev jag fotograferad i långklänning ute på isen och fick magen förevigad. Så roligt och helt underbara bilder som jag tänkte visa er i ett annat inlägg.

Efter fotograferingen fick jag skjuts till Cornelias dagis och hämtade henne redan klockan två. Då jag hade varit ute några timmar så längtade jag hem till lite varm choklad och sitta under en filt i soffan med min lilla älskling. Dock blev det ingen choklad utan vi körde på glass.. Haha! Men jag hade inte blivit så där frusen som jag trodde jag skulle bli så jag frös inte..

image

Vi hade grejer hemma så det blev rättare sagt en varsin marängswish och där satt vi i soffan och tittade på lite film med vår lilla fika. Så gott! Äter inte glass så ofta så här års men ibland är det gott att lyxa till det extra.

image image

På kvällen passade jag och sambon på att plöja igenom några avsnitt vi följer och sen inatt har man vaknat en gång i timman antingen utav Cornelia eller snön som rasat ner från taket.. Tänkte att jag skulle sova på dagen idag istället när Cornelia är på dagis för att ta igen lite sömn… Så vi gick till dagis och när jag precis fått av Cornelia ytterkläder och vi smög in då de hade samling sa hennes fröken att de gick magsjuka på dagis,(och det vill vi inte få hem nu) även på avdelningen och då kände jag att Cornelia gärna fick följa med hem igen så jag frågade henne vad hon ville. Hon hade redan tjatat på morgonen att hon ville stanna hemma från dagis så hennes val var lätt, så det var bara att klä på henne allt igen och så gick vi hemåt tillsammans igen. Dock har jag inte kunnat vila som jag tänkte mig men en halvtimma ungefär medan hon fick kika på ipaden.

Snart ska vi in till hennes farmor o farfar för lite middag. Bjöd in oss då jag fick höra att de skulle göra en laxsoppa som jag gillar, haha. Så jag bjuder på semlor till efterrätt och så äter vi där ikväll. Längtar verkligen efter soppa och idag är det så där grått och trist ute så det passar perfekt.

Jag uppdaterar mer om gårdagens fotografering så snart jag har lite fler bilder 🙂 Helt magiska!!

Kram så länge!

(Bloggen har inte fungerat att uppdatera så inlägget är upplagt efter kvällens middag)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats