Teresiainspirerar

Gravidvecka 28

GRAVID v.28

I fredags gick jag in i vecka 29 så tänkte uppdatera lite om hur v 28 varit. Inte en dans på rosor direkt.. Måste medge att det inte är lika härligt att vara gravid denna gång som med Cornelia, trots att jag är så lycklig att vi ska få en liten bebis igen. Att få ge Cornelia ett syskon och få bli fyra i familjen har varit en dröm så länge och jag längtar något så otroligt mycket.

image

Vecka 28 började med att ha väldigt ont i kroppen och det har i princip pågått varje dag. Ingen energi och minsta lilla gör att jag får ont i kroppen. Ryggen och bäckenet är värst men nu har jag även fått väldigt ont i sidan, strax över midjan och magen, en bit från naveln som gör att jag blir dubbelvikt av att det gör så ont. När det är som värst har jag väldigt svårt att gå och eller ens resa mig upp.

Har även fått små små blödningar några gånger men så länge de inte fortsätter under dagen och jag känner lillasysters rörelser så har känner jag mig lugnare, men visst är det alltid lika oroväckande att man ska blöda lite grann under graviditeten.

Jag la mig för att vila i häromdagen och sov i flera timmar, och vaknade en kvart innan jag skulle hämta hem Cornelia från dagis.. Kändes som hela dagen försvunnet men det behövdes nog.

Annars har det inte hänt så mkt under veckan. Känns som jag gnäller för mkt men jag kan ju inte ljuga o säga att det är helt fantastiskt just nu. Känslan som jag har i bäckentet är precis densamma som efter Cornelia föddes då man knappt kan sitta eller gå för att det gör så ont.. Men det är bara att gilla läget.

Jag vet inte vad det är för smärta jag har från och till men jag har blivit lite påmind om hur värkarna kändes med Cornelia. De går dock över snabbt och kan komma nån gång om dagen o är inte så kraftiga dock men just känslan… :/

I torsdags åkte jag och min vän Bella till Formex men varnade henne innan att det inte skulle bli så länge.. Och vi hann väl egentligen bara stanna till på ett ställe, där satt vi länge innan vi gick för att äta lunch. Jag hade inte klarat att vara där längre och är glad att jag slapp gå så mkt. Insåg på kvällen att vi varit på en yta på ca några procent av hela formex som man kunde gå runt på, haha. Men fick iaf komma ut lite o få se lite nyheter.

Helt sjukt att jag gått in i vecka 29 nu… Känns som tiden bara rinner iväg.. och snart är lillasyster här..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats