Teresiainspirerar

Lyxburgare på hemmaplan

Igårkväll kom våra vänner på besök och jag älskar att bjuda på det där lilla extra när vi får besök. Jag brukar slå på stort med god middag och smaskiga efterrätter men igår kände jag att jag hoppar över efterrätten då det blev så mkt mat och godis ändå 🙂

image

image image

Jag bakade ju glutenfritt hamburgarebröd (se det inlägget här) på förmiddagen för att vara så förberedd som möjligt.

Sen gjorde jag lite olika goda såser.
Ville ha eget så mkt som möjligt, så gjorde en coleslaw, vitlöksdipp, fetaostkräm och sen hade vi hamburgaredressing och cheddarsås som jag la upp i våra nya dricksglas som jag tycker man kan ha till mycket. Perfekt storlek för dessa såser och snyggt med glas så man ser igenom.

image image image

Sen hade jag köpt pommesfriteskorgar på Ica (som är slut på hemsidan nu) men ni hittar även snygga minikorgar hos Cervera i olika former.

Papper och krogar till hamburgarna köpte jag på Ica för en billig peng.

image image image image image

Tyckte det var lite kul att köra all in på hamburgaretemat men friterad pommes, eget bröd, olika såser, korgar som man annars får på typiska hamburgarehak mm.

image

När våra vänner kom bjöd jag på lite välkomnsdrink i favoritglasen och lite godis o plock tills maten var klar. Sambon fick grilla och jag ordnade med att fritera pommes och göra klart det sista. Trots att jag alltid är så förberedd (tycker jag) så hinner jag aldrig vara helt klar, haha.

Man bra blev det, mysigt och gott. Dock så höll jag på att få migrän när jag väl satte mig så kände mig lite seg, men blev lite bättre efter lite vin, dock är jag otroligt trött idag.

Nu ikväll har vi bara ätit soppa, druckit cola och sen äta nåt gott framför en film (hoppas jag).

Cornelia och jag har hunnit med att vara i lekparken med kompisar och en sväng till affären för att sen ha lite lugn stund i soffan.

Hoppas att ni har haft en bra helg?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats