Teresiainspirerar

Lunginflammation :(

Det har varit dålig uppdatering här förutom en massa black fridays tips som jag hade lagt på tidsinställda inlägg.

Jag har inte riktigt haft inspirationen och orken. Var vid läkaren i fredags då jag hade åkt på feber igen och jobbig hosta o halsont. Hade gått med detta i två veckor och nu var det lika bra o få kolla upp. Hade tydligen fått lunginflammation och hög sänka.
Mina nätter just nu är hemska, jag sover knappt, har jag tur så är det 3-4 timmar per natt. Hostan är värre än värst just nu när jag ska sova, usch!

image

image

Denna helg hade vi ju så mkt vi skulle tagit tag i. Igår hade jag tänkt åka till Ikea för att köpa lite grejer men blev ju hemma. Idag skulle Cornelia på kalas på leklandet. Även det fick vi ställa in, tyvärr.
Tur kusinen kom till farmor o farfar så Cornelia fick oxå vara där inne och fick baka lussekatter medans jag skulle få vila, vilket var svårt med hostan.

image

image

Jag är dock väldigt tacksam över att sambon storstädat hela huset, till o med grovrengjort båda badrummen, tvättat, gjort julskinka, tvättat alla fönster, skrubbat rent alla köksluckor.. Ja, allt detta var nog längesedan.. Men så skönt att blivit lite bortskämd med allt detta.

Något som var mysigt imorse när jag klev upp ur sängen var att det snöade för fullt o var helt vitt ute. Ett bra första-advents-väder 🙂 Det blir lite extra julstämning då.

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats