Teresiainspirerar

50% på de bästa…

För ett tag sedan fick jag hem dessa underbara skal från Ideal Of Sweden men inte hunnit visa er tidigare.

image

Nu kan det inte vara bättre tillfälle att passa på o tipsa er om att de sista dagen idag kör 50% rabatt på allt!! Hur grymt? Jag älskar verkligen dessa skal!! Det bästa är att dem alla (som jag har) är magnetiska o sitter kvar på mitt fodral som även den är magnetiskt och från Ideal Of Sweden. Ni kommer inte ångra er om ni väl börjar med dessa.

image

image

image

image

Och jag som älskar marmor och guld så finns det ju så många olika färger av marmor och deras märke är en snygg detalj i guld på baksidan.

image

image

Passa på att fynda allt på 50% endast kvällen ut HÄR.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats