Teresiainspirerar

Julklappstips del 1 – till de minsta.

Det är fortfarande Black Weekend och massa grymma priser och jag har försökt tipsa mkt i helgen på storys. Massa julklappstips och här kommer ännu ett tips från Babyland med julklappar till de minsta.

Håll utkik efter ett tips till de större där jag gör ett kollage på de klappar jag vet Cornelia skulle gillat till exempel och säkert många andra barn i den åldern 😉

Hur ligger ni till med julklappar annars? Vi är nog klara nu vilket är väldigt skönt. Är endast en grej som skall beställas men vi vet vad det är iaf. 🙂

Idag gav jag en liten önskelista till sambon, haha! Brukar inte önska oss saker från varandra och heller inte ge men för barnens skull och jag vet att Cornelia gärna skulle vilja ge så därför beställde jag en grej till sambon som jag vet att han önskade sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats